Home » Woonboerderij

Woonboerderij met Koe Kado Video

Written By: Gerben Roberg on oktober 15, 2011 No Comment

Een creatieve makelaar uit Nieuwleusen heeft een opmerkelijke verkoopactie bedacht. Een marketing actie die zeker de nodige publieke aandacht trekt. Wie bij deze makelaar namelijk een mooie woonboerderij koopt, krijgt er gratis een koe bij kado. Het betreft een echte levende koe uit de melkvee stal van zijn eigen broer.

 

Volgens de woonboerderij makelaar is een koe iets dat hoort bij het karakter van een woonboerderij. Hier is altijd voldoende grond bij om een koe te laten grazen, in de wij of boomgaard. Je krijgt bij de nieuwe woonboerderij een gratis grasmaaier kado zoals hij zelf in onderstaande video verwoord.

 

De in woonboerderijen gespecialiseerde makelaar speelt overigens handig in op een actuele trend. Door schaalvergroting zullen vele landbouwers het bedrijf beƫindigen waardoor minder van deze boerenbedrijven overblijven. Diverse boerderijen zullen hierdoor komende jaren de bedrijfsfunctie verliezen en overgaan in een woonboerderij met burgerfunctie. Een groeimarkt die de komende jaren volgens de statistieken zeker tot 2025 zal doorzetten.

 

Een volwassen melkkoe kan prima aansluiten bij een koper met een boeren melkveebedrijf. Echter zijn er uiteraard ook burgerlui onder de kopers van een woonboerderij. Wanneer de nieuwe bewoners de koe echt niet op prijs stellen, bedenken ze gezamenlijk iets anders zoals bijvoorbeeld een landhek. Een korting in contanten op de koopprijs is echter uitgesloten. Dit omdat men het als een ludieke actie wil houden.

 

We hopen van harte dat nieuwe kopers van een woonboerderij daar goed weten waaraan ze beginnen. Anderzijds gaan we er vanuit dat de makelaar hierover goed informeert. Iets dat hij naar eigen zeggen altijd goed doet, om nieuwe kopers van een woonboerderij goed in te lichten over wat zij hiervan verwachten kunnen. Dit om procedures en teleurstellingen van kopers en omwonenden te voorkomen, iets dat in het verleden nogal eens is voorgekomen onder onwetende kopers van een woonboerderij. (bron: deStentor)

 

Bekijk de video hieronder en laat ook zeker even weten wat je van deze ludieke actie vindt!

 

Woonboerderij acties en andere verbouw tips volgen?
Schrijf in op de nieuwsbrief en we doorlopen het (ver)bouw proces!

Tags: , ,

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


+ 4 = 10

  Copyright ©2009 Vastgoed Bouwen bouwadviseurs eigen woning & bouwen tips!, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates