Home » Over ons

Over ons

VastgoedBOUWEN.nl oprichter en eigenaar is Gerben Roberg, Bouwadviseur en Ondernemer. Over ons; we slaan een brug  tussen opdrachtgever, bouwondernemer, vastgoedontwikkelaar, makelaar en iedereen die verder met de bouwbranche te maken heeft. De schakel tussen Vastgoed BOUW EN meer!

Ons doel Nr. #1 hierin is de consument volledig te informeren over het bouwproces. De (aankomend) opdrachtgever dus kennis te verschaffen en inzicht te geven in het gehele bouwproces en alles wat hierbij komt kijken. Zo weet deze beter wat haar te wachten staat, weten waar deze besparen kan, het gemakkelijker communiceert, en door het gevoel van gebrek aan kennis weg te nemen, verwachten wij dat haar bouwplannen niet alleen bouwDROMEN blijven.

“Kortom; Duidelijkheid verschaffen door Inzicht en Begrip!”

Ook zijn wij er voor bouwprofessionals als aannemers, installateurs, architecten, vastgoedhandelaren, makelaars, bouwmaterialen handelaren en investeerders. Met een goed geïnformeerde opdrachtgever is het simpelweg gewoon gemakkelijker en prettiger samenwerken. Ons einddoel is dan ook het gehele bouwproces, (bestaand, verbouwbouw en nieuwbouw) te stimuleren en bouwfouten tot het minimum te reduceren. Hierdoor goede prijzen en redelijke marges, Iedereen = Winnaar!

“Schrijf Nu Direct in op onze nieuwsbrief (rechtsboven) voor veel Gratis online bouwadvies en interessante vastgoed tips!”

Meer over ons:

Initiatiefnemer en oprichter van VastgoedBouwen.nl is Gerben Roberg, zelf sinds 1996 werkzaam in de bouwbranche in kaderfuncties binnen het uitvoerend bouwbedrijf, en de laatste jaren actief als zelfstandig ondernemer. Hiernaast heb ik een praktijkjaar ervaring opgedaan bij een bedrijf in architecten & makelaardij en in de avonduren mijn AOV Bouw (aannemersdiploma) behaald. Nu ben ik als zelfstandig ondernemer door zowel particulier opdrachtgever en bouwbedrijf projectmatig inzetbaar als bouwadviseur, bouwmanager, werkvoorbereider en/of projectleider. Tevens sta ik open voor het aangaan van nieuwe initiatieven en samenwerkingsvormen. Zie mijn LinkedIn voor meer achtergrond.

Het klink misschien vreemd, maar ons streven hierbij is niet om zo veel mogelijk werk als projectmanager ’binnen te slepen’. Ons doel daarentegen is om zoveel mogelijk mensen te helpen, een streven waarin deze website het middel vormt. Mogelijk het gevolg van mijn wat onconventionele inslag, waarmee ik overigens al  vele bijzondere projecten in binnen en buitenland heb mogen mogen verwezenlijken.

Op de langere termijn zie ik dan ook grote veranderingen in het gehele bouwproces noodzakelijk zijn om deze betaalbaar te houden en met minder beschikbare mensen te realiseren. Om deze reden ben ik tevens professioneel actief met 3D toepassingen, de toekomst van vastgoedrealisatie in zowel ontwerp als uitvoering naar mijn mening.

Maar zoals gezegd eerst terug naar de basis, kennis en informatie verstrekken over VASTGOED, BOUW EN meer! Schrijf daarom nu direct in voor onze Nieuwsbrief, dan doorlopen we samen het gehele proces van A tot Z en verder!

Bedankt voor onze kennismaking,
Gerben Roberg
VastgoedBOUWEN.nl

  Copyright ©2009 Vastgoed Bouwen bouwadviseurs eigen woning & bouwen tips!, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates