Home » Nieuws

Einde Bouwvakvakantie 2011 Regio Noord = Officieel Start Website VastgoedBouwen.nl

Written By: Gerben Roberg on augustus 22, 2011 No Comment

Start Vastgoed BOUWENHet einde van bouwvakantie 2011 is voor ons gelijk het moment dat we officieel van start gaan met deze bouw en vastgoed website. Na jaren praktijkervaring en maanden van nadenken over en voorbereiden van de inhoud hiervan zijn er uit!

Deze informatieve bouw en vastgoed website verstrekt je online duidelijke informatie over bouwen, verbouwen, ontwerpen, vastgoed en makelaardij. In eerste instantie richten wij ons op jou als woonconsument. Dit om je een handvat te geven in het bouwproces, verschillende mogelijkheden inzichtelijk te maken, informeren hoe zaken verlopen en waar je mogelijk tijd, geld en ergernis kunt besparen. Kortom streven we ernaar het totale bouwproces verbeteren door alle betrokkenen, van de juiste informatie te voorzien. We zijn er dus voor zowel woonconsumenten als bouwondernemers.

Hiernaast willen we inzicht krijgen in de woonwensen van consumenten. Hiermee kan het aanbod op de midden en lange termijn dan beter afgestemd worden op de vraag. Ons tweede doel is dus om woonwensen inzichtelijk te krijgen zodat het aanbod hierop afgestemd kan worden. Bouwen voor de toekomst, niet voor leegstand.

Ons derde doel is om bouwfouten tot een minimum te reduceren. Dit door het inzetten van innovatieve techniek. Deze zal mogelijk uitmonden in een geheel nieuw bouwproces, hierover later meer.

Bouwvakvakantie 2011 zit erop, dus wij gaan er weer volop tegenaan!

Zoals gezegd starten we met het geven van huis bouwen tips, online bouw advies, verbouw informatie en alles waar jij als consument direct je voordeel mee doet!

Tags:

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


4 + = 7

  Copyright ©2009 Vastgoed Bouwen bouwadviseurs eigen woning & bouwen tips!, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates