Home » Bouwadvies

Eigen Huis Bouwen Tips

Written By: Gerben Roberg on augustus 8, 2011 One Comment

Veel mensen hebben als grootste wens ooit zelf een eigen huis te laten bouwen. Alles precies hebben zoals je altijd gewenst hebt. Voor velen blijft het helaas onnodig bij dromen, omdat ze zichzelf er niet toe kunnen zetten zich volledig in dit bouwproces in te verdiepen. Anderen zetten hun droom wel om in een eigen huis en gaan hiermee direct aan de slag, vaak zonder al te veel kennis en het ontbreken van een gedegen bouwvoorbereiding.

Er zijn zelf ook mensen die alweer nieuwe bouwplannen terwijl het huidige project nog niet een is opgeleverd, dan is het natuurlijk  helemaal goed te weten wat de belangrijkste aandachtspunten en tips bij nieuwbouw zijn.

Zo is iedereen ander en uniek, onder welk type bouwconsument je ook valt, altijd is het voor iedereen wel van belang goed en volledig geïnformeerd te zijn. Vragen die gelijk bij je op kunnen komen zijn; hoe start ik het bouwproces goed, wat komt ter allemaal bij een bouwproject kijken, hoeveel kost het bouwen van een woning, welke materialen zijn het beste, welke kleuren passen goed,  hoe hou ik de bouwkosten laag zo laag mogelijk, welke bouwvergunningen zijn nodig, is er een bouwsubsidie mogelijk, hoe vind ik een goede  aannemer, kan ik mijn woning casco bouwen, waar krijg ik de beste financiering, hoe voorkom ik meerwerk kosten, wie zijn er allemaal bij het bouwproces betrokken, waar sta ik zelf en wat willen we precies,  waar vind ik een architect voor mijn ontwerp, kan een tekenbureau ook ontwerpen, uit welke installaties kan ik verstandig kiezen, waarmee kan ik in het huis rekening houden voor als ik zelf ouder ben, welke voorzieningen en aanpassingen zijn voor ouderen en senioren prettig, en zo kunnen er nog wel oneindig veel andere vragen in je opkomen. Een van de redenen dat een eigen huis bouwen bij sommigen helaas bij een WOONDROOM blijft…

Maar dat is nu niet meer nodig! VastgoedBOUWEN helpt je graag door dit complexe proces heen met vrijblijvend bouwkundig advies, volop bouwinformatie, insiders weetjes die geld besparen, eigen huis bouwen tips en meer! Er komt veel kijken bij het bouwen van je droomhuis, maar nu we het stap voor stap gezamenlijk doen, hoeft niemand meer blijven dromen!

Ook wanneer je nog (lang) niet direct aan bouwen toe bent, maar wel interesse hebt in bouwen, verbouwen, wonen, tuinen, alles in en om het huis, geld besparen, duurzaamheid  en het buitenleven, is het zeker zinvol om nu in te schrijven op onze nieuwsbrief. Het is kosteloos, je hebt geen enkele verplichting en kunt op ieder moment uitschrijven met een muisklik. We deken je zo veel woonwijsheid en leesplezier te bezorgen en misschien is er wel meer mogelijk dan je nu voor mogelijk houdt. Kortom; stop met dromen en laat je informeren hoe je een eigen huis kunt laten bouwen.

Omdat niet iedereen alles van de bouw en het bouwproces wil weten, informeren we zowel voor een beginner die net even wil weten wat er speelt, maar gaan we dieper in de op bouwtechniek en het proces, dat het ook voor bouwprofessionals, bouwkundig studenten, architecten, bouwmaterialen leveranciers, onderaannemers, makelaars en iedereen die verder met bouw en vastgoed actief is of er gewoon wat meer over wil weten interessant zal zijn.

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief, en we doorlopen samen het hele eigen huis laten bouwen traject!

Tot snel in onze nieuwsbrief,
Het vastgoedBOUWEN TEAM!

Tags: , , ,

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


+ 5 = 9

  Copyright ©2009 Vastgoed Bouwen bouwadviseurs eigen woning & bouwen tips!, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates